Sikker betaling med for eksempel Dankort og levering i hele Danmark

Haekspecialisten.dk - Specialisten i hække
Sverige Denmark Finland
Hurtig & Fragtfri Levering Højeste Kvalitet & Service 100% Plantegaranti i 3 år

Bærmispel

Bærmispel (Amelanchier lamarckii) eller rettere sagt Almindelig bærmispel er en meget populær type løvhæk i Danmark. Den er værdsat for sin modstandsdygtighed og at den ikke stiller for store krav til jordtypen. Gå til nedenstående produkterne for mere information om planter, antal pr. meter, pris og billeder!

  • Smukke blomster
  • Skaber fint indsynsbeskyttelse
  • Smuk og nem pleje

There are no products to list in this category.Hvorfor vælge Almindelig bærmispel?

 

Almindelig bærmispel blomstrer smukt i maj med sine hvide aflange blomster, og bladværket på Almindelig bærmispel er frodigt og skaber dermed en god indsynsbeskyttelse.

 

Den er stor og busket i sin form og kræver ikke omfattende beskæring, men man kan tynde den ud fra basen ved behov hvert år. Vi anbefaler, at du studser planterne umiddelbart efter nyplantning.

 

Almindelig bærmispel kan blive 3-4 meter høj på sigt. Det er slet ikke ualmindeligt at se den højde på ældre eksisterende hække af Almindelig bærmispel rundt omkring i vores land. Den findes naturligvis også i lavere højder.

 

I det tidlige forår har Almindelig bærmispel kobberfarvede blade, før den bliver mellemgrøn. I efteråret skifter Almindelig bærmispel farve til intensivt rød. Fantastisk flot hækplante.

Galleri Bærmispel