Nu er vi i gang med leveringer - bestil i dag!

Haekspecialisten.dk - Specialisten i hække
Sverige Denmark Finland
Hurtig & Fragtfri Levering Højeste Kvalitet & Service 100% Grogaranti i 3 år

Thuja Brabant

Thuja Brabant (Thuja occidentalis 'Brabant') er en meget populær stedsegrøn hæk i Danmark, og vi har de kraftigste og mest frodige eksemplarer på markedet*!  Vi har mange forskellige sorter og højder af Thuja Brabant. Gå ind på produkterne herunder for mere information om planterne, antal pr. meter, pris og billeder!

  • Stedsegrøn indsynsbeskyttelse
  • Meget hurtigtvoksende
  • Let at passe og robust


Thuja Brabant 100-125 cm Potte

Thuja Brabant 100-125 cm Potte

Betegnelse : Thuja occidentalis 'Brabant' Højde : 100-125...

199 kr /st  179 kr /st-10%
(537 kr/meter)

 Info  Køb nu 
Thuja Brabant 110-120 cm Potte XL!

Thuja Brabant 110-120 cm Potte XL!

Kæmpe frodige planter i 10 liter potter, så vidt lagerene varer!  ...

349 kr /st  299 kr /st-14%
(747.50 kr/meter)

 Info  Køb nu 
Thuja Brabant 100-125 cm Potte 90-pak (cirka 30 meter)

Thuja Brabant 100-125 cm Potte 90-pak (cirka 30 meter)

Thuja Brabant 100-125 cm 90-pak   Passer omkring 30 meter!   Betegnelse : Thuja...

Lige nu kan du spare 1115 kr14995 kr /st
jmfr.pris 166.61 kr/st

 Info  Køb nu 
Thuja Brabant 110-120 cm Potte XL! 50-pak (cirka 20 meter)

Thuja Brabant 110-120 cm Potte XL! 50-pak (cirka 20 meter)

Thuja Brabant 120-140 cm XL! 50-pak (cirka 20 meter)   Kæmpe frodige planter i...

Lige nu kan du spare 455 kr14495 kr
jmfr.pris 289.90 kr/st

 Info  Køb nu 
Hvorfor vælge Thuja Brabant?

 

Thuja Brabant er tæt, vindbestandig, robust og let at passe - optimale egenskaber hos en hækplante. Den er granlignede busket i sin form og skaber dermed en god indsynsbeskyttelse og er let at beskære for at skabe tætte, stringente og grønne havevægge. 

 

Denne variant kan nå svimlende højder, hvis man ønsker det - den kan blive mindst 500 cm høj, men man kan naturligvis holde den i sin optimale sluthøjde gennem beskæring. 

 

Nålene forbliver på træet hele året og derfor giver Thuja Brabant en vedvarende indsynsbeskyttelse. Perfekt om vinteren, hvor træer og buske taber deres blade.

 

Thuja Brabant er et godt og prisvenligt alternativ til din have, og med Thuja-planter fra os vil du få nabolaget bedste indsynsbeskyttelse - gør hvad du vil i fred i din have ved hjælp af Thuja Brabant!

 

*Læs mere om hvorfor vi har branchens bedste kvalitet på vores Thuja Brabant på Kvalitet & Anmeldelser

Galleri Thuja Brabant

Plejeråd Thuja Brabant

 

Hvordan skal jeg plante Thuja Brabant?

 

At plante Thuja Brabant er nemt. Grav en ca. 50 cm bred og dyb grøft. Bland den eksisterende jord med mindst 50% ny pottemuld, hvis du ikke bruger ny pottemuld for bedste effekt. Spænd en snor op i en lige linje over grøften, så alle planterne i Thujahækken ender lige i en række. Tag potten væk og placer planten i hullet, så rodklumpen er i niveau med det omgivende terræn.

 

Skal jeg beskære Thuja Brabant første år?

 

Du kan »polere« Thujaen i første omgang ved at fjerne spidsen af grenene. Skær grenene på Thujaen nogle par centimeter dybere end den ønskede størrelse, men ikke mere end 5 cm dybere, da planten kan blive beskadiget af hård beskæring. Undgå at beskære Thujaen under "vintermånederne" fra september til marts.

 

Hvornår skal man beskære sin Thuja Brabant?

 

Thujaen har brug for omfattende beskæring tidligst under den anden etableringssæson, hvis det er nødvendigt. Det bedste tidspunkt at beskære Thujaen er fra april til juli - undgå dog at gøre dette på en varm og solrig dag. I det tidlige forår kan du beskære thujaen efter at have fjernet eventuelle døde eller frost-beskadigede grene. Man skærer disse tilbage til det levende træ, men ikke for dybt. Thujan kommer sig hurtigt.

 

Hvornår skal klippe sin Thuja Brabant?

 

At klippe Thujahækken er den samme, som når man beskærer den, så enhver tid mellem april og juli bør du klippe Thujahækken.

 

Hvordan skal jeg vande min Thuja Brabant?

 

Vand regelmæssigt i løbet af første vækstsæson, så rødderne vokser, og planterne etableres. Vand ikke direkte på planterne. Mærk jorden på nogle centimeter ned i plænen - hvis det er tørt, så har den brug for vanding - hvis det er fugtigt, bør du vente. Ingen Thujavækst trives i et tørt eller vådt miljø.