Indtast rabatkode RABAT300 og få 300 kr i rabat når du bestiller hækplanter!

Haekspecialisten.dk - Specialisten i hække
Sverige Denmark Finland
Hurtig & Fragtfri Levering Højeste Kvalitet & Service Grogaranti i 3 år

Kvalitet & Anmeldelser

Både vi og vores kunder tør sige, at vi nok er den bedste inden for både kvalitet og pris, læs mere nedenfor om, hvorfor vi er branchens mest velrenommerede og seriøse leverandør af hækkeplanter!

 

Vi har mere end 100 års viden og erfaring

 

I modsætning til mange af vores konkurrenter er vi åbne om præcis, hvor vi får vores planter fra - et bevis på kvalitet for dig, der ønsker at gøre en sikker investering. Vi samarbejder med den hæderlige og over 100 år gamle planteskole Clasen & Co. nær Hamburg i det nordlige Tyskland, som har den højeste kvalitet af hækplanter gennem omfattende pleje og håndtering. Dette er en virkelig professionel planteskole og vi tilbyder dermed dig som kunde professionelle produkter. Vi er den eksklusive partner på det danske marked for Clasen & Co!

 

Billede af en af mange pottemuldspladser af Clasen & Co, i baggrunden er den historiske hovedbygning.

 

Gør som de professionelle, køb hækplanter på Hækspecialisten.dk


Vi er meget stolte af at arbejde med en række førende havedesigners i Sverige, der jævnligt handler med os. Det beviser for os, at vi gør de rigtige ting og, frem for alt, at det er kvaliteten af de planter og tjeneste, der giver os mulighed for at hjælpe fuldblodsfagfolk, der kræver den højeste kvalitet på markedet.

 

 

 

"Jeg handler mine hækplanter på Hækspecialisten, for at få den bedste service og kvalitet til en god pris til mine projekter."

 

- Helena Rosenløv Egge, Havearkitekt

 

 

Helena medvirker løbende i medierne med grøn kundskab og inspiration, herunder om SVT1 Gomorron Sverige og i andre tidsskrifter.

 

Hendes vision gennem sit firma AddGreen AB er at gøre verden grønnere og arbejde skræddersyet til hvert job.

 

 

 

 

Kvalitet fra start til slut

 

Vores hækplanter skabes over lang tid, for at sikre kvaliteten af de produkter, vi leverer. Vi er også specialister i potte-dyrkede hækplanter, så planterne får øjeblikkelig vækst og optimale betingelser, når de kommer til at ramme din have!

 

Med et meget avanceret vandingssystem, leveres hver hækplante med den perfekte mængde af specielt blandet næring (udviklet af Clasen & Co.) for det bedste udviklingspotentiale. Planterne dyrkes i skandinavisk klima og nyder derfor de fleste af vores zoner. Planterne beskæres i hånden af uddannede gartnere, for at skabe flere grene, hvilket gør dem tættere og sikrer planternes udvikling.

 

 

Pottedyrkede bøgplanter i fuld dyrkningsfase hos Clasen & Co., hver plante udstyret med individuel vanding og støtte.

 

Hurtig, høj kvalitet og miljøvenlige leverancer er vores filosofi

 

Vi forstår betydningen af at levere levende planter og har derfor ingen planter på lager. Vi leverer planter kun direkte fra plantagen og hjem til dig på kortest mulig tid og med miljøbevidsthed. Det lykkes sammen med vores kunder, da de samlede ordrer går sammen og hjælper med at holde planternes friskhed og kvalitet hele vejen til din have.

 

Hækplanter forberedes tæt på transport og vandes for at sikre produktets kvalitet ved levering. Planterne sendes direkte til dit hjem uden mellemliggende opbevaring!

 

Ps: Vidste du, at vores planteskole er beliggende på en nordligere breddegrad end alle planteskoler i Holland? En trailer med friskere planter fra Clasen & Co. nåede Danmark i bare 2 timer!

 

Her er planteskolen: Klik her for kort

 

Koordinater: 53°39'3.25"N, 9°50'1.97"Ø

 

 

Her forberedes en trailer med vores hækplanter, der skal sendes op til kunder i København.

 

Grogaranti i 3 år

 

Vores planteskole giver os en garanti for, at planterne er sunde, hele og er af højeste kvalitet. Dette styres af regeringen fire gange om året på planteskolen med uanmeldte besøg, og vi kontrollerer det ved aflæsning.

 

I lyset af dette kan vi tilbyde dig som kunde garanteret i 3 år, så du kan føle sig sikker fra starten.

 

Vi garanterer dig, at vores ambition er, at alle vores kunder skal at være tilfredse med både vores produkter og vores service. Vi forstår betydningen af at levere produkter og ydelser af højeste kvalitet og tager dig alvorligt som kunde.

 

Hvis du ikke er tilfreds med nogen af vores produkter eller tjenester, vil vi sørge for, du bliver det. Du skal føle dig sikker ved os og ved, at vores produkter vil bringe stor glæde for dig og din have i mange år fremover. Du skal simpelthen være 100% tilfreds, når du vælger Hækspecialisten.dk!

 

Læs mere om vores garantier på Køb- og Leveringsvilkår.

 

Alle gode gange tre, så endda en klog investering

 

Vi ønsker at vores kunder skal føle sig trygge, når de køber produkter fra os, for det er en investering at købe en ny hæk, og derfor vil vi kun levere produkter af højeste kvalitet.

 

Vidste du at for hver krone investeret, så tredobles værdien af din have?

 

Og vidste du, at ifølge en undersøgelse udført af Husqvarna i 2011, vil værdien af dit hus stige med så meget som 13 procent, hvis du har en velplejet have? Det svarer til 390 000 kroner på en gennemsnitsvilla i Sverige med en værdi på tre millioner. For en gennemsnitlig villa i Stockholm, der er fem millioner værd, kan værdien øges med så meget som 650 000 SEK.

 

Der er en hel del - simpelthen!

 

Billeder siger mere end 1000 ord

 

Klik på linket nedenfor for at se billeder fra dyrkningen af vores højkvalitets hækplanter hos vores planteskole Clasen & Co.!

 

Link til fotoalbum på Facebook

 

Hvorfor vi sælger og er de bedste på markedet, når det kommer til pottedyrkede planter

 

Vi har valgt primært at sælge potte-dyrkede hækplanter, noget som vores planteskole Clasen & Co har specialiseret sig i at vokse og starte op. Hvorfor vi har valgt at gå med pottedyrkning, var et let valg for os, fordi vi ønsker at levere hækplanter af højeste kvalitet til vores kunder.

 

Potte-dyrkede hækplanter har et intakt rodnet og beholderproduktion betyder, at den gror en enormt større mængde sugerødder, hvilket gør, at hækplanten kan absorbere alle de næringsstoffer, den behøver, hvilket igen gør, at hækplanten har det bedre og bliver stærkere. På grund af disse egenskaber kan du plante pottedyrkede hækplanter hele vækstsæsonen, selve krukken beskytter også rodklumpen fra at tørre ud under transport og før plantning.

 

Det, der er så praktisk potte-dyrkede planter er, at 100% af sugerødderne følger med og disse udgør den drivende kraft hos væksten - man kan sige, at rodsystemet er anlæggets motor. Hvis sammenligner med planter, der er vokset i jorden, så stopper omkring 30% af deres rødder i jorden og svækker dermed forudsætningen for, at væksten kan etablere sig. Derudover kan man levere pottedyrkede planter under hele plantesæsonen, som normalt varer fra marts til november i Danmark - givetvis lidt afhængigt af vejr og jordbundsforhold.

                                                                                                                

Nedenfor kan du se en sammenligning af en plante, der er vokset i jorden, og en pottedyrket plante:

 

Billedet viser henholdsvis planter, der er vokset i jorden, og pottedyrkede planters rodsystem.

 

Kundevurdering

 

Vi er meget stolte af at have så mange tilfredse og tilbagevendende kunder!

 

Vi har samlet nogle af vores tilfredse kunders anmeldelser om vores service og vores produkter.

 

"Har købt Vintergrøn liguster flere gange, og alle leverancer har været både effektive og økonomisk overkommelige. Planternes kvalitet er også meget god, og den har etableret sig hurtigt i det nye miljø. Jeg er meget tilfreds med resultatet." - Johanna Allstrin, Huddinge

 

"Købte 68 stk. hækplanter 150-175 cm af Avnbøg. Hurtig levering, meget flot og dygtig behandling af personale hos selskabet. Planter af høj og jævn kvalitet! Meget attraktiv pris i forhold til traditionelle planteskoler, vi arbejder med. Vi er meget tilfredse!" - Familie Ejheden, Resarö - Vaxholm

 

"Bestilte Thuja Smaragd og er så glad. Service er i top, hurtigt og professionelt svar, tilbud på det, du ønsker, og meget nem levering af planterne. Thujaerne vokser og trives, og jeg kan varmt anbefale dem. Kommer klart til bestille igen." - Malin Eklund Stockholm

 

"Tilfreds med kvaliteten og hele processen. Meget imødekommende og super glat levering. Frodige planter af Liguster i modsætning til billigere modeller, vi købte af en anden leverandør." - Anneli, Älta

 

"Fantastisk service og behandling, jeg har anbefalet Hækspecialisten til mine venner!" - Annelie Buller, Järfälla

 

"Købte Thuja Brabant i to forskellige størrelser. Processen var hurtig og glat, men frem for alt var hækplanterne af fremragende kvalitet!"  - Peter Kaup, Täby