Sikker betaling med for eksempel Dankort og levering i hele Danmark

Haekspecialisten.dk - Specialisten i hække
Sverige Denmark Finland
Hurtig & Fragtfri Levering Højeste Kvalitet & Service 100% Plantegaranti i 3 år

Thuja

Køb Thuja (Thuja occidentalis) med vores højeste kvalitet til en lav pris og få et hurtigt indsynsbeskyttelse. Vi har de populære sorter Thuja Brabant og Thuja Smaragd. Gå til nedenstående produkterne for mere information om planter, antal pr. meter, pris og billeder!

  • Thuja af højeste kvalitet
  • Skaber tæt indsynsbeskyttelse
  • Hurtig og fragtfri levering

Thuja Brabant

(se mer >>)

Thuja Brabant 100-125 cm Potte

Thuja Brabant 100-125 cm Potte

Betegnelse : Thuja occidentalis 'Brabant' Højde : 100-125 ... mere info

199 kr /st  179 kr /st-10%
(537 kr/meter)

Thuja Brabant 120-130 cm Potte XL!

Thuja Brabant 120-130 cm Potte XL!

Kæmpe frodige planter i 10 liter potter, så vidt lagerene varer!   ... mere info

329 kr /st  299 kr /st-9%
(747.50 kr/meter)

Thuja Brabant 150-175 cm Potte XXL PREMIUM!

Thuja Brabant 150-175 cm Potte XXL PREMIUM!

Kæmpe frodige planter i 20 liter potter, til en meget god pris så vidt ... mere info

499 kr /st
(998 kr/meter)

Thuja Brabant 175-200 cm Potte XXL PREMIUM!

Thuja Brabant 175-200 cm Potte XXL PREMIUM!

Kæmpe frodige planter i 20 liter potter, til en meget god pris så vidt ... mere info

599 kr /st
(1198 kr/meter)

Thuja Smaragd

(se mer >>)

Thuja Smaragd 100-125 cm Potte

Thuja Smaragd 100-125 cm Potte

Betegnelse : Thuja occidentalis 'Smaragd' Højde : 100-125 ... mere info

199 kr /st  179 kr /st-10%
(537 kr/meter)

Thuja Smaragd 125-150 cm Potte XL!

Thuja Smaragd 125-150 cm Potte XL!

Kæmpe frodige planter i 10 liter potte til en meget god pris, så vidt ... mere info

329 kr /st  299 kr /st-9%
(747.50 kr/meter)

Thuja Smaragd 175-200 cm Rodklump XXL PREMIUM!

Thuja Smaragd 175-200 cm Rodklump XXL PREMIUM!

Kæmpe frodige planter til en meget god pris, så vidt lagerene varer!   ... mere info

995 kr /st
(1990 kr/meter)

Thuja Smaragd 140-160 cm Potte XL!

Thuja Smaragd 140-160 cm Potte XL!

Kæmpe frodige planter i 20 liter potte til en meget god pris, så vidt ... mere info

449 kr /st
(898 kr/meter)
Thuja er en slægt af cypresplanter. Det er en nem og hurtigt voksende nåletræshækplante, der er blevet uhyre populær i Danmark.

 

Vi har de to mest populære sorter af Thuja:

 

Thuja Brabant - Den mest almindelige hæk plante og busk i Danmark danner en perfekt fortrolighed.

 

Thuja Smaragd - Har du en elegant og eksklusiv fremtoning med en søjleformet form og smuk lysegrøn tone.

 

På grund af dens egenskaber i form af, at Thujan er grøn hele året rundt generelt er nemme at passe, så kan man se denne hækkevariant i alle haver i vores land.

 

Hvorfor du skal købe Thuja af Hækspecialisten.dk

 

Vi er klar over, at du kan købe thujaer betydeligt billigere andre steder, så derfor vil vi gerne forklare, hvorfor vi er højere i pris i forhold til vores konkurrenter.

 

Vi har en de facto højeste kvalitet på vores sygdomsgfri Thujaplanter, der gros i lang tid hos vores planteskole Clasen & Co., som ligger en kort afstand uden for Hamborg i Nordtyskland - en over 100 år gamle planteskole med et meget godt ry.

 

Der laves fire uanmeldte inspektioner af myndigheder hos af gartneriet om året for at sikre, at planterne får den åbenhjertige kvalitet, og at de er fri for sygdom. I lyset af dette, kan vi tilbyde dig branchens mest generøse garanti* på 100% i 3 år!

 

På gartneriet gros planterne i lang tid med passende pleje, håndbeskæring af gartnere og automatisk vanding med egenproduceret særlig ernæring for at gøre Thujaerne ekstra frodige. Vi tager alle vores thujaer fra Clasen & Co, for at sikre en ensartet og høj kvalitet hos planterne.

 

Pottegroede Thujoer, som vi er eksperter i, opnår en højere kvalitet end f.eks jordgroede Thujoer, der ofte tørrer ud og fejlhåndteres under løft (hvilket efterlader omkring 30% af rødderne i jorden). Pottedyrkede Thujaer har også et betydeligt mere udviklet rodsystem, og de får direkte vækst selv på højden ved nyplantning, hvilket de jordgroede ikke får.

 

Desværre er der mange aktører, der også forsømmer forvaltningen af planterne, hvor man lader planterne hænge frit i luften mod rodklumpens tyngde, mens man hæver planterne, hvilket kan forårsage store skader på planten. Planterne på klump kan også miste enormt meget kvalitet under transport og eventuel mellemopbevaring fra slutningen af april til midten af september, hvilket kan ses overalt efter en nyplantning med masser af grimme brune Thujaer. Vi leverer aldrig nogle jordvoksede thujaer i denne periode.

 

Vi ønsker at sikre, at vores kunder kan nyde en smuk og pæn Thujahæk i årtier og har således valgt kun at levere planter, der opfylder både vores og vores kunders høje krav til kvalitet. Hvis du ønsker at gøre en klog investering hos en seriøs svensk virksomheder, håber vi, at valget falder på os, når du ønsker at købe Thuja!

 

* Læs mere om vores garantier på Køb- og Leveringsvilkår.

Plejeråd Thuja

 

Hvordan skal jeg plante Thuja?

 

At plante Thujaer er nemt. Grav en ca. 50 cm bred og dyb grøft. Bland den eksisterende jord med mindst 50% ny pottemuld, hvis du ikke bruger ny pottemuld for bedste effekt. Spænd en snor op i en lige linje over grøften, så alle planterne i Thujahækken ender lige i en række. Tag potten væk og placer planten i hullet, så rodklumpen er i niveau med det omgivende terræn.

 

Skal jeg beskære Thuja første år?

 

Du kan »polere« Thujaen i første omgang ved at fjerne spidsen af ??grenene. Skær grenene på Thujaen nogle par centimeter dybere end den ønskede størrelse, men ikke mere end 5 cm dybere, da planten kan blive beskadiget af hård beskæring. Undgå at beskære Thujaen under "vintermånederne" fra september til marts.

 

Hvornår skal man beskære sin Thuja?

 

Thujaen har brug for omfattende beskæring tidligst  under den anden etableringssæson, hvis det er nødvendigt. Det bedste tidspunkt at beskære Thujaen er fra april til juli - undgå dog at gøre dette på en varm og solrig dag. I det tidlige forår kan du beskære thujaen efter at have fjernet eventuelle døde eller frost-beskadigede grene. Man skærer disse tilbage til det levende træ, men ikke for dybt. Thujan kommer sig hurtigt ..

 

Hvornår skal klippe sin Thujahæk?

 

At klippe Thujahækken er den samme, som når man beskærer den, så enhver tid mellem april og juli bør du klippe Thujahækken.

 

Hvordan skal jeg vande min Thujahæk?

 

Vand regelmæssigt i løbet af første vækstsæson, så rødderne vokser, og planterne etableres. Vand ikke direkte på planterne. Mærk jorden på nogle centimeter ned i plænen - hvis det er tørt, så har den brug for vanding - hvis det er fugtigt, bør du vente. Ingen Thujavækst trives i et tørt eller vådt miljø.