Indtast rabatkode RABAT300 og få 300 kr i rabat når du bestiller hækplanter!

Haekspecialisten.dk - Specialisten i hække
Sverige Denmark Finland
Hurtig & Fragtfri Levering Højeste Kvalitet & Service Grogaranti i 3 år

Om os

Vi ved, at Hækspecialisten.dk kan give dig som kunde enhver form for hækplanter i alle størrelser af højeste kvalitet. Vores mission er at give inspiration og en bred vifte af hækplanter for at gøre Danmarks smukkere og bidrage til et bedre miljø.

 

Så fik barndomsvennerne Victor og David idéen om at starte Hækspecialisten.dk

 

Victor Sundstrøm og David Wiberg, grundlæggerne af Hækspecialisten.dk

 

Hej og velkommen til Hækspecialisten.dk, hvor fedt, at du har fundet vej til os! For at du kan få et bedre billede af, hvem vi er, så vi vil gerne starte med at introducere os selv og vores baggrund.

 

Victor Sundstrøm og David Wiberg hedder vi, der driver Hækspecialisten.dk. Vi har kendt hinanden siden barndommen, og vi er begge vokset op i Huddinge, syd for Stockholm i Sverige. Udover at vi har en ægte interesse i havearbejde, så har sporten forenet os i venskab, især ved floorballbaner omkring Stockholm.

 

Vores rejse startede i 2008, hvor Victor arbejdede med sin far, Michael, der har arbejdet i eget firma som gartner i næsten 30 år. Victor og Michael udførte da landskabspleje for kunder i Stockholm; alt fra plantager, græsplanter, græsslåning og trimning af buske, hække og træer.

 

Der var allerede et stort kundebehov for at få leveret nye og fuldvoksne planter til deres haver, og et etableret partnerskab mellem Michael og Clasen & Co. førte til, at Victor startede anlægget Vækstleverandøren, et koncept om at agere planteleverandør til virksomheder og forbrugere.

 

David har en baggrund inden for fødevareindustrien og e-handel og har siden gymnasiet fået øjene op for haven, især gennem ekstraarbejde på kirkegårde rundt om i Huddinge, hvor han udførte Havearbejde i det rolige miljø. David har også arbejdet som gartner i eget frima i et par år, før han og Victor en kølig vinteraften i 2012 på en lokal lille cafe i Huddinge blev enige om at starte en e-handelsforretning med planter.

 

I 2013 bemærkede vi ret hurtigt, at der var en stor efterspørgsel efter dækning i form af færdig hæk, og at industrien havde dårligt udbud og især dårlige kvalitet af hækplanter.

 

I en lejet varevogn, et eller andet sted nord for Stockholm sent en oktoberaften, efter vi selv transporterede planter frem og tilbage fra vores tidligere depot syd for Stockholm, fødtes idéen om Häckspecialisten.se, hvor kunderne tilbydes klare hække i høj kvalitet til overkommelige priser og med gratis fragt i hele Sverige (og nu selv i Danmark). Siden Hækspecialistens start i foråret 2014 har vi leveret over 1 million planter!

 

Grogaranti i 3 år

 

Vores planteskole giver os en garanti for, at planterne er sunde, hele og er af højeste kvalitet. Dette styres af regeringen fire gange om året på planteskolen med uanmeldte besøg, og vi kontrollerer det ved aflæsning.

 

I lyset af dette kan vi tilbyde dig som kunde garanteret i 3 år, så du kan føle sig sikker fra starten.

 

Vi garanterer dig, at vores ambition er, at alle vores kunder skal at være tilfredse med både vores produkter og vores service. Vi forstår betydningen af at levere produkter og ydelser af højeste kvalitet og tager dig alvorligt som kunde.

 

Hvis du ikke er tilfreds med nogen af vores produkter eller tjenester, vil vi sørge for, du bliver det. Du skal føle dig sikker ved os og ved, at vores produkter vil bringe stor glæde for dig og din have i mange år fremover. Du skal simpelthen være 100% tilfreds, når du vælger Hækspecialisten.dk!

 

Læs mere om vores garantier på Køb- og Leveringsvilkår.

 

Handel trygt hos os

 

Her på Hækspecialisten.dk handler du sikkert. Vi er et certificeret e-handel-site og vores hjemmeside er krypteret for at beskytte dine person- og betalingsoplysninger. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for området til at hjælpe dig gøre din have smukkere med ny færdig hæk

 

Vi er en seriøs og svensk virksomhed med hovedsæde og kontorer i Huddinge, udenfor Stockholm i Sverige. Hos os gælder Dansk moms - vi altid til rådighed og vores vigtigste opgave er, at du som kunde er overbevist og tilfreds med vores produkter og vores service.

 

Hvad Hækspecialisten.dk er gode til

 

Vi har investeret i kvaliteten af vores overkommelige produkter til at opfylde vores kunders forventninger og meget mere. Vores hækplanter gros i lang tid med en korrekt forvaltning fra den anerkendte og over 100 år gamle planteskole Clasen & Co. i Hamburg (Tyskland), bare for at sikre den højeste kvalitet. Vi tager imod hækplanterne som ordrer og matcher flere ordrer samtidigt for at gøre transporten så miljøvenlig som muligt. Vi tilbyder korte leveringstider, og vi har sikre og bekvemme betalingsløsninger.

 

Læs mere om, hvorfor vi er branchens bedste leverandør af hækplanter på Kvalitet & Anmeldelser

 

Nedenfor kan du se en kort billedpræsentationsvideo fra vores planteskole for at vise deres dyrkning og omhyggelig håndtering af vores produkter!

 

 


 

Miljø & Ansvar

 

Vi ved Hækspecialisten.dk bekymrer os om miljøet, og vi forsøger at samle så mange ordrer på den samme transport som muligt for at reducere emissionerne. På den måde kan vi holde vores priser på vores produkter, der tages imod som bestilling, nede, uden at gå på kompromis med kvaliteten, som er den højeste. Vores hækplanter bidrager til et bedre miljø takket være fotosyntese. Her på Hækspecialisten.dk handler du sikkert og grønt.

 

Vi støtter Vi-skogen, en svensk hjælpeorganisation, der arbejder for at støtte landmænd i området omkring Victoriasøen i Østafrika. Gennem uddannelse og rådgivning når Vi-skogen over en million mennesker. Over 100 millioner træer er blevet plantet siden starten af 1983.

 

Hækspecialistens historie

 

Victor Sundstrøm og David Wiberg grundlagde Häckspecialisten som er et begreb, der er udviklet af moderselskabet Växtleverantören i Sverige AB, som blev grundlagt i 2008 (dengang i en anden selskabsform).

I løbet af de første fem år, så fokuserede Växtleverantören på at udvikle forretningsmodellen i det svenske marked med Stockholm som det primære salgsområde. Konceptet at levere planter til private og til at fungere som en grossist til svenske virksomheder og kommuner har været med mig lige siden.

Fokus for Växtleverantörens virksomhed har altid kunnet tilbyde en bred vifte af udvalgte produkter af høj kvalitet, markedspriser og korte leveringstider.


I 2013 lavede Växtleverantören et stort sats for at begynde sin ekspansion i e-handel med nichen at sælge hækkeplanter af højeste kvalitet til markedspriser. Ud fra dette voksede ideen om at starte Häckspecialisten.se, en online butik, hvor det er sikkert og bekvemt at købe færdiglavede hække af højeste kvalitet med hjemmelevering i hele Sverige.

 

Siden 2019 leverer vi selv i Danmark.

 

Ledige tjenester

 

Vi vokser, så det brager, og er derfor altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os med dit CV og følgebrev på info@haekspecialisten.dk

 

Hvis du har spørgsmål til Hækspecialisten.dk, du ikke finde svaret i vores FAQ, er du altid velkommen til at kontakte os.