Indtast rabatkode RABAT300 og få 300 kr i rabat når du bestiller hækplanter!

Haekspecialisten.dk - Specialisten i hække
Sverige Denmark Finland
Hurtig & Fragtfri Levering Højeste Kvalitet & Service Grogaranti i 3 år


Thuja Brabant 125-150 cm Potte XL! 50-pak (cirka 20 meter)

Lige nu kan du spare 955 kr13995 kr
jmfr.pris 279.90 kr/st

Totalpris: 13995 kr.

Hurtig & Fragtfri Levering Højeste Kvalitet & Service Grogaranti i 3 år

Mængderabat
1 st
13995.00 kr /st

-0%

2 st
13295.25 kr /st

-5%

3 st
12595.50 kr /st

-10%

4+ st
11895.75 kr /st

-15%


Næste leveringsmulighed
Bestil senest 2023-09-24 til levering 2023-09-29

Ønsker du senere levering?

Læg en besked i kassen inden du bestiller om hvilken uge du ønsker din levering.Lige nu kan du spare 955.00 kr

Best-
seller!  • Vintergrøn indsynsbeskyttelse hele året
  • Hurtigvoksende - op mod 50 cm pr. år
  • Meget robust og let at passe

Produktbeskrivning

Thuja Brabant 125-150 cm XL! 50-pak (cirka 20 meter)

 

Kæmpe frodige planter i 10 liter potter, så vidt lagerene varer!

 

Passer omkring 20 meter.

 

Betegnelse: Thuja occidentalis 'Brabant'
Højde: 125-150 cm (højdespredning ved levering)
Rodklump: 10 liter potte
Antal pr. løbemeter: 2,5 stk. (anbefaling)

Kvalitet: Hækplante

Sluthøjde: 500 cm
Beskæringstid: April og august (pudsning)

Zone: 1-5
Voksemåde: Tæt, busket og pilleformet.

Nålefarve: Mellemgrøn.

Blomster: Nej.
Duft: Nej.
Vintergrøn: Ja.

Øvrigt: Meget robust og let at passe. Hurtigvoksende. Kan pudses let umiddelbart efter plantning. Kan stå i direkte sol og også i delvist overskyggede områder. Kræver en veldrænet og muldrig jord. Let at formklippe.

Hvorfor du skal købe Thuja af Hækspecialisten.dk

 

Vi er klar over, at du kan købe thujaer betydeligt billigere andre steder, så derfor vil vi gerne forklare, hvorfor vi er højere i pris i forhold til vores konkurrenter.

 

Vi har en de facto højeste kvalitet på vores sygdomsgfri Thujaplanter, der gros i lang tid hos vores planteskole Clasen & Co., som ligger en kort afstand uden for Hamborg i Nordtyskland - en over 100 år gamle planteskole med et meget godt ry.

 

Der laves fire uanmeldte inspektioner af myndigheder hos af gartneriet om året for at sikre, at planterne får den åbenhjertige kvalitet, og at de er fri for sygdom. I lyset af dette, kan vi tilbyde dig branchens mest generøse garanti* på 100% i 3 år!

 

På gartneriet gros planterne i lang tid med passende pleje, håndbeskæring af gartnere og automatisk vanding med egenproduceret særlig ernæring for at gøre Thujaerne ekstra frodige. Vi tager alle vores thujaer fra Clasen & Co, for at sikre en ensartet og høj kvalitet hos planterne.

 

Pottegroede Thujoer, som vi er eksperter i, opnår en højere kvalitet end f.eks jordgroede Thujoer, der ofte tørrer ud og fejlhåndteres under løft (hvilket efterlader omkring 30% af rødderne i jorden). Pottedyrkede Thujaer har også et betydeligt mere udviklet rodsystem, og de får direkte vækst selv på højden ved nyplantning, hvilket de jordgroede ikke får.

 

Desværre er der mange aktører, der også forsømmer forvaltningen af planterne, hvor man lader planterne hænge frit i luften mod rodklumpens tyngde, mens man hæver planterne, hvilket kan forårsage store skader på planten. Planterne på klump kan også miste enormt meget kvalitet under transport og eventuel mellemopbevaring fra slutningen af april til midten af september, hvilket kan ses overalt efter en nyplantning med masser af grimme brune Thujaer. Vi leverer aldrig nogle jordvoksede thujaer i denne periode.

 

Vi ønsker at sikre, at vores kunder kan nyde en smuk og pæn Thujahæk i årtier og har således valgt kun at levere planter, der opfylder både vores og vores kunders høje krav til kvalitet. Hvis du ønsker at gøre en klog investering hos en seriøs svensk virksomheder, håber vi, at valget falder på os, når du ønsker at købe Thuja!

 

* Læs mere om vores garantier på Køb- og Leveringsvilkår.

 

Plejeråd Thuja

 

Hvordan skal jeg plante Thuja?

 

At plante Thujaer er nemt. Grav en ca. 50 cm bred og dyb grøft. Bland den eksisterende jord med mindst 50% ny pottemuld, hvis du ikke bruger ny pottemuld for bedste effekt. Spænd en snor op i en lige linje over grøften, så alle planterne i Thujahækken ender lige i en række. Tag potten væk og placer planten i hullet, så rodklumpen er i niveau med det omgivende terræn.

 

Skal jeg beskære Thuja første år?

 

Du kan »polere« Thujaen i første omgang ved at fjerne spidsen af ??grenene. Skær grenene på Thujaen nogle par centimeter dybere end den ønskede størrelse, men ikke mere end 5 cm dybere, da planten kan blive beskadiget af hård beskæring. Undgå at beskære Thujaen under "vintermånederne" fra september til marts.

 

Hvornår skal man beskære sin Thuja?

 

Thujaen har brug for omfattende beskæring tidligst  under den anden etableringssæson, hvis det er nødvendigt. Det bedste tidspunkt at beskære Thujaen er fra april til juli - undgå dog at gøre dette på en varm og solrig dag. I det tidlige forår kan du beskære thujaen efter at have fjernet eventuelle døde eller frost-beskadigede grene. Man skærer disse tilbage til det levende træ, men ikke for dybt. Thujan kommer sig hurtigt.

 

Hvornår skal klippe sin Thujahæk?

 

At klippe Thujahækken er den samme, som når man beskærer den, så enhver tid mellem april og juli bør du klippe Thujahækken.

 

Hvordan skal jeg vande min Thujahæk?

 

Vand regelmæssigt i løbet af første vækstsæson, så rødderne vokser, og planterne etableres. Vand ikke direkte på planterne. Mærk jorden på nogle centimeter ned i plænen - hvis det er tørt, så har den brug for vanding - hvis det er fugtigt, bør du vente. Ingen Thujavækst trives i et tørt eller vådt miljø.